31 Temmuz 2013 Çarşamba

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk izle 2012 türkçe dublaj


Hobbit: Beklenmedik Yolculuk - The Hobbit An Unexpected Journey izle (2012) fantastik macera filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.“The Hobbit”te Bilbo Baggins’in uzun zaman önce ejderha Smaug tarafından ele geçirilen kayıp Cüce Erebor Krallığı’nı geri alabilmek için çıktığı epik yolculuğu izleyeceğiz. Büyücü Gri Gandalf tarafından aniden kapısı çalınan Bilbo kendisini efsanevi savaşçı Thorin Oakensheild’in liderliğindeki on üç cücenin arasında bulur. Yolculukları onları Yaban yerlere sürükler, Goblin ve Orklarla, Dev Örümceklerle, Kurtlarla, Şekil Değiştirenlerle ve Büyücülerle dolu tehlikeli topraklardan geçmek zorundadırlar.

Hedefleri Doğuda ve Yalnız Dağ’ın çorak topraklarında bulunduğu için, önce goblin tünellerinden geçmek zorundadırlar. Bilbo bu tünellerde hayatını sonsuza dek değiştiren bir yaratıkla, Gollum’la tanışır.

Alçakgönüllü Bilbo Baggins bir yeraltı gölünün kıyılarında Gollum’la birlikte sadece kendisini bile şaşırtan cesaretini ve kurnazlığını keşfetmekle kalmaz, aynı zamanda Gollum’un beklenmedik ve faydalı güçlere sahip “değerlisi” yüzüğü de ele geçirir… Bilbo’nun henüz bilmediği şekillerde Orta Dünyanın kaderini değiştirecek basit altın bir yüzüktür bu...vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; Hobbit: Beklenmedik Yolculuk izle 2012 türkçe dublaj online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder