31 Temmuz 2013 Çarşamba

Taş Kafa – Rundskop izle 2012




Karadayı 19.bölüm izle 18 Şubat 2013 (18.02.2013) tarihinde yayınlanan yeni ve son bölümünü Tek Parça ve online olarak full hd seyret. bu yazının devamı ; Karadayı 19.bölüm izle 18 Şubat online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.

Savaş Cadısı – Rebelle izle 2012


Savaş Cadısı - Rebelle - War Witch izle (2012) dram filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.Kanada Fransa ortak yapımı olan film gerçek bir hikayeden uyarlama. Afrika’da çocuk asker olmaya zorlanan, büyücüklükle suçlandığı için köyünden uzaklaştırılan Komona’nın acı hikayesinin anlatıldığı film için yönetmen 10 yıllık zorlu bir çalışma süreci geçirmiş.vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; Savaş Cadısı – Rebelle izle 2012 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.


Kuzey Güney 62.bölüm izle 20 şubat


Kuzey Güney 62.bölüm izle 20 şubat 2013 (20.02.2013) tarihinde yayınlanan yeni ve son bolumu Tek Parça ve online olarak FULL HD seyret. bu yazının devamı ; Kuzey Güney 62.bölüm izle 20 şubat online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.

Garip Dostluk – La tête en friche izle 2010


Garip Dostluk - La tête en friche - My Afternoons with Margueritte izle (2010) komedi dram filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.50'lerindeki Germain (Gérard Depardieu) sakin bir yaşam sürmektedir Annesinin bahçesindeki karavanda yalnız yaşamakta, zamanının çoğunu parktaki güvercinlerle geçirmektedir Yine bir park gezintisi sırasında Margueritte (Gisèle Casadesus) adlı yaşlı kadınla tanışır Margueritte bilgisi ve edebiyat tutkusu ile tahsil görmemiş Germain'i kendine hayran bırakır Germain, yaşlı kadın sayesinde kitapların muhteşem dünyasını keşfeder.vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; Garip Dostluk – La tête en friche izle 2010 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.


Kurtlar Vadisi Pusu 183.bölüm izle 21 şubat




Paris-Manhattan izle (2012) romantik komedi filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.Woody Allen takıntılı bir eczacı olan Alice, Allen’ın tüm filmleri ezbere bildiği yetmezmiş gibi yönetmenin kendisini de kafaya takmış haldedir. Üstelik onu seven ama ilişki konusunda şüpheleri olan bir de erkek arkadaşı vardır.vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; Paris-Manhattan izle 2012 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.


Uçuş – Flight izle 2012 türkçe dublaj



Otel Transilvanya – Hotel Transylvania izle 2012



Katil Joe – Killer Joe izle 2011


Katil Joe - Killer Joe izle (2011) gerilim filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.Uyuşturucu satıcısı olan Chris'in annesi, ondan gizlice uyuşturucu zulasını çalar. Chris'in canını kurtarması için en kısa zamanda 6000 dolar bulması gerekmektedir. Babası Ansel'e akıl danışan Chris annesinin hayatı üzerine bir plan yapar. Herkesin nefret ettiği üvey annesinin yüklü miktarda bir hayat poliçesi vardır; alabildikleri takdirde bu para hem hepsini zengin etmeye ve hem Chris'in borcunu ödemeye yetecektir. Tek sorun Sharla'nın hayatta olmasıdır! Hem polis olan hem de kiralık katillikle hayatını kazanan Joe Cooper, Sharla'yı öldürmeyi kabul eder. Ama prensip olarak 25000 dolar da nakit ister. Tam plan parasızlıktan yatmak üzereyken olan biteni uzaktan seyreden Chris'in kız kardeşi Dottie'yi fark eder. Başta parası karşılığında rehine aldığı kıza daha sonra git gide aşık olacağını ise hesaba katmamıştır...vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; Katil Joe – Killer Joe izle 2011 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.

Sokağın Sonundaki Ev izle 2012


Sokağın Sonundaki Ev - House at the End of the Street izle (2012) korku gerilim filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.Yeni bir başlangıç arayan yeni boşanmış Sarah (Elisabeth Shue) ve kızı Elissa (Jennifer Lawrence), küçük, kaliteli ve kırsal bir kasabada hayallerinin evini bulur. Beklenmeyen ve açıklanamayan olaylar yaşanmaya başladığında, Sarah ve Elissa, kasabanın soğuk bir sırrın gölgesinde olduğunu keşfederler. Yıllar önce yan taraftaki evde bir kız çocuğu ailesini yataklarında uyurken öldürmüş, sonrasında kayıplara karışmış, arkada yaşayan tek kişi olarak ağabeyi Ryan (Max Thieriot)?ı bırakmıştır. Elissa, Sarah?nın karşı çıkmalarına rağmen münzevi Ryan ile bir ilişki kurmaya başlar ve onlar yakınlaştıkça, hayal ettiklerinden daha fazla gizeme sürüklenirler.vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; Sokağın Sonundaki Ev izle 2012 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.

Karadayı 20.bölüm izle 25 Şubat



Kill For Me izle 2013


Kill For Me izle (2013) gerilim filmini türkçe altyazılı ve tek parça olarak online full hd seyret. bu yazının devamı ; Kill For Me izle 2013 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.


Playing for Keeps – Aşk Oyunu izle 2012


Playing for Keeps - Aşk Oyunu izle (2012) romantik komedi filmini türkçe altyazılı ve tek parça olarak online full hd seyret.Zayıf bir geçmişi olan eski bir futbolcu,oğlunun futbol takımı için koçluk yaparak kendini yenilemeye çalışır, kendini yalnızca oyuncularının hareketli ve muhteşem anneleri ile futbol pozisyonuna girdiği zaman karşı konulmaz hissetmektedir.vipizle.org iyi seyirler diler !!!
bu yazının devamı ; Playing for Keeps – Aşk Oyunu izle 2012 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.

Striptiz Kulübü - Magic Mike izle (2012) komedi filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.Şov dünyasında "Magic Mike" olarak anılan Mike Martingano aslında hep mobilya tasarımcısı olmak istemiş olan genç ve yakışıklı bir striptiz dansçısıdır. California eyaletinin en ünlü ve en çok kazanan erkek dansçılarındandır ve kadınlar ona tam anlamıyla taparlar. Bir gün, henüz genç bir dansçı olan "The Kid" lakaplı Adam ile tanışır. Mike, genç Adam'ı himayesi altına alarak, ona şov dünyasının eğlenceli kapılarını aralar. Kadınları tavlamak, çılgın partiler vermek ve kolay para kazanmak gibi konularda Adam'ı eğitirken, kız kardeşi Paige ile tanışınca yaşadığı hayatın da değişebileceğini fark edecektir. Paige ona şov dünyasını bırakıp, her zaman hayalini kurduğu yaşantının mümkün olduğunu anımsatır...

Erkek striptizcilerin dünyasında geçen alışılmışın dışında bir film olan Magic Mike'ın yönetmenliğini Steven Soderbergh, başrolünü ise Channing Tatum üstleniyor. Senaryosu Reid Carolin'e ait filmin yurt dışı eleştirmen notu ise yüksek.vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; Striptiz Kulübü – Magic Mike izle 2012 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.

Hoşça Kal – Hasta la vista izle 2011


Hoşça Kal - Hasta la vista izle (2011) komedi dram filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.Festivallerde ödüllere boğulmuş bir Belçika yapımı Filmin senaryosu gerçek hayat hikayelerine dayanıyor Felçli Philip (Robrecht Vanden Thoren), gözleri görmeyen Jozef (Tom Audenaert) ve tekerlekli sandalyeye mahkum kanser hastası Lars (Gilles De Schrijver), ilk cinsel deneyimlerini yaşamaya karar verir ve İspanya'ya doğru yola çıkar Hiçbir şeyin kendilerini durdurmayacağına emindirler .vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; Hoşça Kal – Hasta la vista izle 2011 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.

Sessiz Tepe: Karabasan izle 2012


Sessiz Tepe: Karabasan - Silent Hill: Revelation 3D izle (2012) korku gerilim filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.Heather Mason ve babası senelerdir kaçmaktadırlar, ve her defasında onları takip eden bu gizli güçlerin adaletinden sıyrılmayı başarmışlardır. 18 yaşını doldurmadan bir gece önce korkunç kabuslarla boğuşurken, babasının beklenmedik bir şekilde ortadan kaybolduğunu farkeder. Babasının bu gizemli kayboluşunu araştırırken aslında olduğu kişi olmadığını keşfeder. Bu keşif onun şeytani evrenin derinliklerinde Silent Hill'de hala tuzağa düşürülmeye çalışılmasına engel değildir.vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; Sessiz Tepe: Karabasan izle 2012 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk izle 2012 türkçe dublaj


Hobbit: Beklenmedik Yolculuk - The Hobbit An Unexpected Journey izle (2012) fantastik macera filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.“The Hobbit”te Bilbo Baggins’in uzun zaman önce ejderha Smaug tarafından ele geçirilen kayıp Cüce Erebor Krallığı’nı geri alabilmek için çıktığı epik yolculuğu izleyeceğiz. Büyücü Gri Gandalf tarafından aniden kapısı çalınan Bilbo kendisini efsanevi savaşçı Thorin Oakensheild’in liderliğindeki on üç cücenin arasında bulur. Yolculukları onları Yaban yerlere sürükler, Goblin ve Orklarla, Dev Örümceklerle, Kurtlarla, Şekil Değiştirenlerle ve Büyücülerle dolu tehlikeli topraklardan geçmek zorundadırlar.

Hedefleri Doğuda ve Yalnız Dağ’ın çorak topraklarında bulunduğu için, önce goblin tünellerinden geçmek zorundadırlar. Bilbo bu tünellerde hayatını sonsuza dek değiştiren bir yaratıkla, Gollum’la tanışır.

Alçakgönüllü Bilbo Baggins bir yeraltı gölünün kıyılarında Gollum’la birlikte sadece kendisini bile şaşırtan cesaretini ve kurnazlığını keşfetmekle kalmaz, aynı zamanda Gollum’un beklenmedik ve faydalı güçlere sahip “değerlisi” yüzüğü de ele geçirir… Bilbo’nun henüz bilmediği şekillerde Orta Dünyanın kaderini değiştirecek basit altın bir yüzüktür bu...vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; Hobbit: Beklenmedik Yolculuk izle 2012 türkçe dublaj online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.

Maksimum Tehlike – Maximum Conviction izle 2012


Maksimum Tehlike - Maximum Conviction izle (2012) aksiyon filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.Eski gizli operasyon ajanları Cross ve Manning eski bir hapishaneye gelen iki gizemli kadın mahkumu korumakla görevlendirilir. Çok geçmeden paralı askerlerden oluşan bir grup, hapishaneye saldırarak Cross ile Manning’in koruması altında olan mahkumları aramaya başlar. Bu iki gizemli kadının kimliği ortaya çıktığında, Cross büyük bir komplonun ortasında olduklarını fark edecek ve silahına sarılacaktır.vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; Maksimum Tehlike – Maximum Conviction izle 2012 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.

Çalıntı Hayat – The Words izle 2012 türkçe dublaj







Kara Göl Son Katliam izle 2012



Gizemli Kadın – La femme du Vème izle


Gizemli Kadın - La femme du Vème - The Woman in the Fifth izle (2011) dram gerilim filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.Amerikalı yazar Tom Ricks, arasının bozuk olduğu eşinin ve kızının sevgisini geri kazanmak için perişan bir halde Paris’e gelir. İşler istediği gibi gitmeyince şehir dışında döküntü bir otele yerleşir ve gece bekçisi olarak çalışmaya başlar. Hayatına önce Polonyalı bir sarışın, ardından tutkulu bir ilişki yaşayacağı güzel, gizemli Margit’in girmesiyle her şey düzelmeye başlar. Margit’le ilişkisi bir dizi açıklanamaz olayı tetikleyecektir. Adeta bilinmez bir güç, yaşamının kontrolünü ele geçiriyor gibidir. Douglas Kennedy’nin romanından uyarlanan bu ilginç film, Pawel Pawlikowski’nin 2004’teki My Summer of Love / Aşk Yazım’dan sonraki ilk uzun metrajı.vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; Gizemli Kadın – La femme du Vème izle online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.

İkinci Ölüm - The Second Death - La segunda muerte izle (2012) korku filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.Dedektif Alba, bir tarlada dua eder pozisyonda yanmış cesetler bulur. Yardımcısı ile birlikte bu olayı araştırırken kasabaya tuhaf bir çocuk gelir. Alba, çocuğun etkisiyle, ölümlerin ardında paranormal etkenlerin olduğuna inanmaya başlar.vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; İkinci Ölüm – The Second Death izle 2012 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.

Sağ Salim izle


Sağ Salim filmini tek parça ve online olarak full hd izle.Hayatını biricik kamyonetiyle köyden kasabaya mal götürerek kazanan Salim’in, kendisi gibi kimsesiz birinin cenazesini Mersin’den Sivas’a ücretsiz götürmeyi kabul etmesiyle başlayan yol macerasının anlatıldığı bir film… Sağ Salim izle

Çanakkale 1915 izle


Çanakkale 1915 yerli filmini Tek Parça olarak online full hd izle.Kurtuluş Savaşı’nın taç kapısı, girişi olan Çanakkale Savaşının destanı. Tarihin en eski milletlerinden birinin dirilişi… Ateşten geçerek, kan içinde, bir daha uyumamak, benliğini unutmamak, kandırılmamak, sömürülmemek, ezilmemek, ölmemek üzere çığlık çığlığa dirilişi… Çanakkale Savaşı hiç böyle yazılmadı.Filmin hazırlık zamanından beri içinde bulunan biri olarak söyleyebilirim ki. Çanakkale 1915 izle

Sabit Kanca izle


Sabit Kanca izle 2013 komedi yerli filmini tek parça ve full hd olarak online hemen seyret.Kısa sürede fenomen olan, herkesin konuştuğu ve repliklerini ezbere bildiği Sabit Kanca’nın maceraları beyazperdede. Hayat, Sabit Kanca için çok farklı şeyler ifade ediyor. Haksızlığı bilgisiyle dövüyor, 100 bilim adamı kadar bilgili fakat mahalle kültürüyle yoğrulmuş beyninde hâlâ çocukça çözümler peşinde. Her soruna basit bir çözümü, ağır bir lâfı var. Sabit Kanca izle

Laz Vampir Tirakula izle


Laz Vampir Tirakula izle 2012 komedi yerli filmini tek parça ve online olarak full hd seyret.Laz vampir, Drakulanın ( Seymen Aydın) Laz Taksi şoförü Dursun’u (Levent Sülün) kurban olarak seçip bedenine girerek Dursun’un bedeninde Laza dönüşmesinin komedisini yaparken klişe bir vampir anlayışından sıyrılıp daha yerli ve orijinal bir vampir karakteri sinema dünyasının huzurlarına sunuyor. Laz Vampir Tirakula izle

Fetih 1453 izle


Fetih 1453 Babası II. Murat’ın ölümü üzerine ikinci kez tahta çıkan II. Mehmet’in şimdi kafasında gerçekleştirmesi gereken ilk öncelik Bizans İmparatorluğu’nun son toprağı olan Konstantinapolis’i Osmanlı Devleti’ne katmaktır. Bu uğurda ne yapılması gerekiyorsa genç padişah hiçbirinden feragat etmeyecektir… Osmanlı Devleti’ne çağ atlatarak imparatorluğa taşıyan Fatih Sultan Mehmet’in 1451 yılında henüz İstanbul’u alma planları yaptığı dönemden başlayan film. Fetih 1453 izle

Recep ivedik 2 izle


Recep ivedik 2 Oyuncular :Şahan Gökbakar, Asiye Dinçsoy, Aysan Sümercan, Füsun Öztoprak, Müjde Uzman, Gülsen Özbakan, Efe Babacan, Çağrı Büyüksayar, Gülşah şahin, Esin Gündoğdu, Oya Salman, Yıldıray Yıldızoğlu, Meltem ipekçi, Ayfer çalgıcı, Erkan Baltacı, Begüm öner, Ayşe özkök, Elif Burcu BarutYapımcı :Faruk Aksoy, Mehmet SoyarslanGörüntü Yönetmeni :Ertunç ŞenkayMüzik :Oğuz KaplangıSüre :1 saat, 47 dk.Gösterim Tarihi :13 Şubat 2009 Recep ivedik 2 izle

Recep ivedik izle


Recep ivedik Bir adam cüzdanını yolda düşürmüştür. Yoldan geçen biri tam cüzdanı alacakken Recep adamın cüzdanı almasını engeller. Cüzdanı düşüren adam bu arada çoktan gitmiş olacaktır. Recep eve gider ve televizyonda cüzdanın büyük bir iş adamına ait olduğunu öğrenir. Cüzdanı teslim etmek üzere yola düşer. Yolda Recebin başından komedi dolu olaylar geçer. Sonunda Antalyaya gitmiştir. Cüzdanı Muhsin beye teslim eder. Recep ivedik izle

Recep ivedik 3 izle


Recep ivedik 3 Tür : Komedi / Gençlik Gösterim Tarihi : 12 Şubat 2010 Yönetmen : Togan Gökbakar Senaryo : Şahan Gökbakar , Togan Gökbakar , Serkan Altuniğne , Can Ali Sabuncu Görüntü Yönetmeni : Ertunç Şenkay Müzik : Oğuz Kaplangı Yapım : 2010, Türkiye Oyuncular Şahan Gökbakar (Recep İvedik) , Zeynep Çamcı (Zeynep) , Sevim Yatlilar , Mehmet Yumurtaci Filmin Konusu : Recep İvedik serisinin yenisi olan komedi dolu filmi sizler için yayınladık. Recep ivedik 3 izle

Çakallarla Dans 2 izle


Çakallarla Dans 2 izle (2012) komedi filmini tek parça ve online olarak full hd seyret.Kayinço Gökhan (Şevket Çoruh), Del Piero Hikmet (Murat Akkoyunlu), Muhasebeci Servet (İlker Ayrık) ve Köfte Necmi (Timur Acar)8230; Çakallık yaptıkları için hapise giren kahramanlarımız içerde zor günler geçirmektedir. Mahalleden, sevmeseler bile ve futboldan uzak kaldıkları için mutsuzdurlar. Çakallarla Dans 2 izle

Celal ile Ceren izle


Celal ile Ceren izle (2013) komedi yerli filmini tek parça ve online olarak full hd seyret.Babasının dükkanında çalışan esnaf Celal’le, büyük bir yapı markette departman sorumlusu olarak çalışan Ceren yaklaşık altı yıldır birliktelerdir. Evlenmeye karar veren çiftin yakın arkadaşlarının sebep olduğu çeşitli olaylardan dolayı Ceren ile Celal’in evlilik plânları da suya düşer. Celal ile Ceren izle

30 Temmuz 2013 Salı

Kaçak izle


Kaçak – Mud izle 2012 dram filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd hemen direk seyret.İki genç bir kaçakla karşılaşır. Peşindeki ödül avcılarından kurtulmasına yardımcı olmak ve ona gerçek sevgiyi göstermek için bir anlaşma yaparlar. Kaçak izle

Büyük Derbi izle


Büyük Derbi – Superclásico izle (2011) komedi filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.KENDİSİNİ TERKEDEN KARISI ANNA’NIN PEŞİNDEN BUENOS AIRES’E GİDEN CHRISTIAN’I BU YABANCI ÜLKEDE TANGO, ŞARAP, FUTBOL VE TUTKU DOLU BİR MACERA BEKLEMEKTEDİR. Büyük Derbi izle

Kirli Oyun izle


Kirli Oyun – Freelancers izle 2012 aksiyon dram filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.Malo, New York Polis Departmanı’nda görevli olan babasını kaybettikten sonra, başında babasının eski ortağı olan bir grup düzenbaz polisin ekibine katılır ve beklenmedik ölümün ardındaki gerçekleri araştırmaya başlar. Kirli Oyun izle

İçimdeki Katil izle


İçimdeki Katil – The Killer Inside Me izle 2010 suç dram gerilim filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.Batı Texas’ta bir petrol kasabasında karısıyla normal bir hayat süren şerif Lou Ford’un (Ben Afflec) hayatı kasabaya gelen bir fahişeyle (Jessica Alba) birlikte altüst olur. Hatırlatalım, Yazar Jim Thompson’ın aynı adlı romanından yönetmen Michael Winterbottom tarafından beyazperdeye uyarlanan filmdeki şiddet sahneleri fazlasıyla gürültü koparmıştı. İçimdeki Katil izle

Sürücü izle


Sürücü – Drive izle 2011 dram suç filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.
Dublörlük yapan ve üst düzey araba kullanabildiği için geceleri de soygunlara katılan bir sürücünün (Ryan Gosling) yaşamını anlatıyor. Sürücünün yaşamı, komşusu Irene’nin (Mulligan) hapisteki kocasına yardım etmeyi kabul etmesiyle daha da tehlikeli bir hal alır. Bir anda kendisini Los Angeles’ın en tehlikeli adamlarının hedef listesinde bulur. Sürücü izle

Kapıcılar Kralı izle


Kapıcılar Kralı yeşilçam filminin Restorasyonlu Yeni versiyonunu tek parça ve full hd olarak online tek parça hemen direk seyredin.Kapıcılar Kralı, Yönetmenliğini Zeki Ökten’in yaptığı, başrollerinde Kemal Sunal, Sevda Ferdağ ve Bilge Zobu’nun oynadığı 1976 yapımı bir Türk filmidir.Film, 14. Antalya Film Festivali’nde “En İyi 2. Film” ödülünü kazandı. Zeki Ökten “En Başarılı Yönetmen” Kemal Sunal’da “En Başarılı Erkek Oyuncu” ödüllerini almıştır. Kapıcılar Kralı izle

Dar Alanda Kısa Paslaşmalar izle


Dar Alanda Kısa Paslaşmalar izle 2000 dram yerli filmini tek parça ve full hd olarak online seyret. Gerçek bir hayat hikayesinden yola çıkılarak tasarlanan, futbola gönül vermiş ünlü ve ünsüz insanların hikayelerinin yer aldığı film, aynı zamanda farklı umut ve beklentilerin, tutkuların, aşkların süregeldiği bir yaşam öyküsü. “Dar Alanda Kısa Paslaşmalar” filminde oyuncuların canlandırdığı Esnafspor takımı, Türk futbol tarihinin ünlüleri. Dar Alanda Kısa Paslaşmalar izle

Ask Limani izle tek parca full


Aşk Limanı – Safe Haven izle dram romantik filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd hemen direk seyret.Gizemli bir geçmişi olan genç bir kadın, bir dul ile olan ilişkisinin kendisini takip eden karanlık sırlarla yüzleşmesine neden olacağı Southport, Kuzey Carolina’ya gelir. Aşk Limanı izle

Margaret izle 2011






Kırmızı Başlık 1974 - Red Riding: In the Year of Our Lord 1974 izle (2009) dram filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.1974, Yorkshire... Gazeteci Eddie Dunford, bir seri çocuk kaçırma vakası üzerinde çalışmaktadır. Yine bir çocuk ortadan kaybolur. Kesilmiş bir bedenin ortaya çıkmasından sonra araştırmayı derinleştiren Eddie ve meslektaşı Barry, kendilerini şok edici ilişkilerin ve polis vahşetinin içinde bulur.vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; Kırmızı Başlık 1974 izle 2009 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.

Elena izle türkçe dublaj 2011


Elena izle (2011) dram filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.İşinin ehl-i bir hemşire olan Elena, zengin, yaşlı ve evde bakıma muhtaç bir adam olan Vladimir ile evlenir. Her ikisi de farklı aile yapılarından gelen çocuklarıyla ilişkileri bir şekilde sorunlu ve mesafeli insanlardır. Fakat Vladimir bir kalp krizi geçirip, hastaneye kaldırılınca vasiyetini yazdırma kararı alır; ama Elena bu vasiyette yer almaz. Oğlunun dağılmak üzere olan ailesini bir arada tutmaya çalışan Elena, kocası ve ailesi arasında ahlaki bir fedakarlık çıkmazında kalacaktır.vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; Elena izle türkçe dublaj 2011 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.

Paramparça - Smashed izle (2012) komedi dram filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.Aralarındaki bağ alkol sevgisine dayanan evli bir çiftin ilişkisi, kadın ayık kalmaya karar verince, zor bir sınavdan geçmek zorunda kalır.vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; Paramparça – Smashed izle 2012 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.




Kurtlar Vadisi Pusu 186.bölüm izle 21 Mart



Formula 1 Avustralya Gp izle 2013


Formula 1 Avustralya Grand Prix’i 17 Mart 2013 (17-03-2013) tarihli yarışı türkçe ve tek parça olarak online full hd izle.Raikkonen Avustralya'da sezona zaferle başladı
Lotus pilotu Kimi Raikkonen 2013 sezonunun ilk yarışı olan Avustralya Grand Prix'sinde müthiş bir performansın ardından zafere ulaşan isim oldu.

Sezona harika bir başlangıç yapan ve yarışta iki pit stop uygulayıp rakiplerinin önünde kalmayı başaran Kimi Raikkonen'i Ferrari'den Fernando Alonso takip etti.

Yarışa pole pozisyonunda başlayan Dünya Şampiyonu Sebastian Vettel ise podyumun ancak 3. basamağında kendisine yer bulabildi.

Vettel'in takım arkadaşı Webber kötü bir startın ardından ancak altıncı sırada kendisine yer bulabilirken, Felipe Massa ve Lewis Hamilton'un gerisinde yer aldı.

Yarışta uzun süre liderliği elinde bulunduran Adrian Sutil ise son bölümdeki zorunlu pit stopuyla 7. sırada yer aldı ancak performansı ve başarılı savunma hamleleriyle boş geçirdiği sezonun ardından formundan bir şey kaybetmediğini gösterdi ve önemli puanlar almayı başardı.

Hafta sonu boyunca üstün bir form grafiği ortaya koyan Red Bull ise yarış boyunca aynı performansı ortaya koymakta ve özellikle yüksek yakıt yüküyle lastiklerini saklamakta zorlandı.

Yarışa süpoer yumuşak hamurla başlayan ön sıralardaki pilotlar lastiklerin çabuk performans kaybetmesiyle çok erken pitstop yaptılar.

İkinci sırada başlayan Webber kötü bir start alınca ilk beşin dışına gerilerken Vettel startta pozisyonunu korumasına rağmen hızlı bir start alan Ferrari'lerle farkı açmayı başaramadı.

Erken pite gelen lider pilotlar, yarışa orta sert hamurla başlayan ve 15. turda kendisini liderlikte bulan Sutil'i geçmekte ise uzun süre zorlandılar.

Vettel, Ferrari'ler ve Raikkonen pitlerin ardından kısa süre sonra Sutil'i yakalamalarına rağmen, temposunu kaybetmeyen Sutil, ikinci pitlere kadar büyük isimleri zorlamaya devam etti.

Kimi Raikkonen'in stratejisi ise son pit stoplarla birlikte devreye girdi. Aynı set lastikle 34 tur tamamlayan (Rakiplerinden yaklaşık 12 tur daha fazla) Raikkonen, iki pit stopla finişe geleceğini belli etti.

Yarış sonunda zaferi 12s farklaKimi Raikkonen elde ederken, kendisini takip eden Alonso ise Vettel'in 10s önünde ikinci oldu.

Felipe Massa yarışın ilk bölümündeki harika performansının ardından yarışı 4. sırada tamamlayıp sezona iyi ve sorunsuz bir başlangıç yaptı.

İki pit stop stratejisi düşünen ancak çok zaman kaybetmeye başlayınca son kez pite gelen Hamilton ise, takım arkadaşı Rosberg'in elektrik sistemindeki sorun nedeniyle yarış dışı kaldığı Avustralya Grand Prix'ini 5. sırada tamamladı.

Son turlarda iyi bir tempo yakalayan Webber ise yarış içinde çok gerilere düşmesine rağmen altıncı olmayı bildi.

Jenson Button sorunlu McLaren'de 9. sıradan finiş görürken, Romain Grosjean ilk on'u tamamladı.

Nico Hulkenberg, Sauber'in yarış öncesi tespit ettiği yakıt sistemi sorunu nedeniyle start alamazken, Ricciardo muhtemel bir motor arızası, Maldonado ise spin atarak yarışa veda etti.

Jules Bianchi ise takım arkadaşının ve Caterham'ların bir tur önünde 15. sırada yer aldı.

2013 Avustralya GP Sonuçları:

1. Raikkonen Lotus-Renault 1s30:03.225
2. Alonso Ferrari + 12.451
3. Vettel Red Bull-Renault + 22.346
4. Massa Ferrari + 33.577
5. Hamilton Mercedes + 45.561
6. Webber Red Bull-Renault + 46.800
7. Sutil Force India-Mercedes + 1:05.068
8. Di Resta Force India-Mercedes + 1:08.449
9. Button McLaren-Mercedes + 1:21.630
10. Grosjean Lotus-Renault + 1:22.759
11. Perez McLaren-Mercedes + 1:23.367
12. Vergne Toro Rosso-Ferrari + 1:23.857
13. Gutierrez Sauber-Ferrari + 1 tur
14. Bottas Williams-Renault + 1 tur
15. Bianchi Marussia-Cosworth + 1 tur
16. Pic Caterham-Renault + 2 tur
17. Chilton Marussia-Cosworth + 2 tur
18. van der Garde Caterham-Renault + 2 tur

En hızlı tur: Raikkonen, 1:29.274

Yarış dışı:
Ricciardo Toro Rosso-Ferrari 40
Rosberg Mercedes 26
Maldonado Williams-Renault 25
Hulkenberg Sauber-Ferrari 1


Puan durumu:
1. Raikkonen 25 1. Ferrari 30
2. Alonso 18 2. Lotus-Renault 26
3. Vettel 15 3. Red Bull-Renault 23
4. Massa 12 4. Mercedes 10
5. Hamilton 10 5. Force India-Mercedes 10
6. Webber 8 6. McLaren-Mercedes 2
7. Sutil 6
8. Di Resta 4
9. Button 2
10. Grosjean 1 bu yazının devamı ; Formula 1 Avustralya Gp izle 2013 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.

Asteriks ve Oburiks Gizli Görevde - Astérix et Obélix: Au service de Sa Majesté izle (2012) komedi filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.MÖ 50 yılı Sezar savaşa susamış , mükemmel lejyon ordusuyla dünyanın sınırlarındaki adayı Britanya’yı (Bretagne ) fethetmeye karar verir. Zafer çabuk alınmıştır fakat küçük bir Britanya köyü onlara direnir. Britanya’nın kraliçesi Cordelia en sadık çalışanı Jolitorax’ı Romalılara karşı direnişleriyle ünlü başka bir küçük köyün yakınlarına Gaule’den yardım istemeye gönderir.
Gaulois köyünde Astérix ve Obélix oldukça meşguldür. Şef , yeğeni Goudurix’i onlara emanet etmiştir. Jolitorax yardım istemeye geldiğinde, ona büyülü iksirden bir ton emanet etmeye karar verirler ve yanında da Asterix ve Obelix’i gönderirler tabii eğitimini tamamlaması için iyi bir fırsat yakalayan Goudurix de onlarla gidecektir. Ama hiçbirşey planlandığı gibi gitmez…
Asterix ve Obelix’i Eduard Baer ve Gerard Depardieu canlandıracaklar. Fabrice Luchini Caesar olurken, Catherine Deneuve ise Britanya Kraliçesi olacak. Film, 1966 yapımı çizgi roman “Asterix in Britain” uyarlaması. Film 3D olacak ve çekimleri Malta, Macaristan ve çeşitli Avrupa ülkelerinde gerçekleştirildi.vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; Asteriks ve Oburiks Gizli Görevde izle 2012 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.


Parti Zamanı – Fun Size izle 2012






Yalan Dünya 45.bölüm izle 25 Mart 2013 (25.03.2013) tarihinde yayınlanan yeni ve son bölümünü Tek Parça ve online olarak FULL HD seyret. bu yazının devamı ; Yalan Dünya 45.bölüm izle 25 Mart online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.

Cosmopolis izle 2012


Cosmopolis izle (2012) dram filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.28 yaşındaki multimilyoner Eric Parker’ın hayatı, limuziniyle Manhattan’ın çılgın trafiğinde sıkışmasıyla can güvenliği ve mal varlığını tehdit eden bir olay serisiyle alt üst olur. Sınırların olmadığı şehir, Manhattan’da o sırada kaos yaşanır. Limuzininde mahsur kalan ve dışarıdaki olayları izleyen Eric Packer, aracından işlerini yoluna koymaya çalışır.vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; Cosmopolis izle 2012 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.



Yalan Dünya 46.bölüm izle 1 Nisan 2013 (01.04.2013) tarihinde yayınlanan yeni ve son bölümünü Tek Parça ve online olarak FULL HD seyret. bu yazının devamı ; Yalan Dünya 46.bölüm izle 1 Nisan online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.

Karadayı 25.bölüm izle 1 Nisan


Karadayı 25.bölüm izle 1 Nisan 2013 (01.04.2013) tarihinde yayınlanan yeni ve son bölümünü Tek Parça ve online olarak full hd seyret. bu yazının devamı ; Karadayı 25.bölüm izle 1 Nisan online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.



Yakın Tehdit - Trespass izle (2011) gerilim filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.Kyle ve Sarah Miller her şeye sahiptirler. Kyle bir iş gezisinden döndüğünde eve giren dört maskeli hırsız Kyle ve Sarah’ı kendi evlerinde rehin alırlar. Hırsızlar kasanın içindeki para ve elmasları istiyorlardır. İlerleyen saatlerde, karı kocanın içinde bulunduğu karmaşık durum, dört hırsızın geçmişine dönüşlerle ortaya çıkan ihanetlerle büyük bir çıkmaza girer.vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; Yakın Tehdit – Trespass izle 2011 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.

Kaçış – Flukt izle 2012


Kaçış - Flukt - Escape izle (2012) aksiyon filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.Yıl 1363 kara ölüm veba nüfusun yarısını sildi.Bir çok yerde daha iyi bir yaşam için kaçışlar başlamıştır.Fakir bir ailenin daha iyi bir yaşam koşulları bulmak için dağlara doğru bir yolculuğa çıkarlar,Issız bir dağ geçidinde acımasız haydutların oluşturduğu bir hırsız çetesi tarafından saldırıya uğrarlar.vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; Kaçış – Flukt izle 2012 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.



Çakallarla Dans 2 izle (2012) komedi filmini tek parça ve online olarak full hd seyret.Kayinço Gökhan (Şevket Çoruh), Del Piero Hikmet (Murat Akkoyunlu), Muhasebeci Servet (İlker Ayrık) ve Köfte Necmi (Timur Acar)8230; Çakallık yaptıkları için hapise giren kahramanlarımız içerde zor günler geçirmektedir. Mahalleden, sevmeseler bile ve futboldan uzak kaldıkları için mutsuzdurlar. Günün birinde suçlular üzerinde yapılacak tıbbi bir deney için kobay arasada öğrenirler. İşin ucunda şartlı tahliye olduğunu öğrenen kahramanlarımız bu deneyde gönüllü kobay olmayı kabul ederler. Suç önleyici ilaçları kullanmaya başlayan ekip, dışarı çıktıklarında çakallık yapmasa bile dair birbirlerine söz verirler. Ama unuttukları bir sey vardır: Mesele çakal olmak değildir, asıl mesele çakallarla beraber dans edebilmektir.vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; Çakallarla Dans 2 izle 2012 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.

Kuzey Güney 69.bölüm izle 10 nisan


Kuzey Güney 69.bölüm izle 10 nisan 2013 (10.03.2013) tarihinde yayınlanan yeni ve son bolumu Tek Parça ve online olarak FULL HD seyret. bu yazının devamı ; Kuzey Güney 69.bölüm izle 10 nisan online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.

Paris Gözaltında - Aux yeux de tous izle (2012) gerilim filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.Austerlitz Garı'nda gerçekleşen büyük çaplı bir terörist saldırıyla sarsılmıştır. Fransız hükümeti saldırının ardında radikal İslamcıların olduğunu düşünmektedir. Ancak bir hacker, patlama görüntülerini incelerken bir çiftten şüphelenir ve şehir kameralarına bağlanarak çifti takibe alır.vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; Paris Gözaltında – Aux yeux de tous izle 2012 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.

Her Gün Aynı Gün - Repeaters izle (2010) aksiyon filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.Rehabilitasyon kliniğindeki 3 gence bir gece elektrik çarpıyor ve birden aynı günü tekrar tekrar yaşamaya başlıyorlar. Fakat sürekli aynı güne uyanmalarına rağmen üçü de hatırlıyor. Suç işlemeye başlıyorlar ve işler karışmaya başlıyor.vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; Her Gün Aynı Gün – Repeaters izle online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.

Kahramanlar Takimi – Company of Heroes izle



Asmaa izle 2011


Asmaa izle (2011) dram filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.AIDS hastası bir kızın etkileyici hikayesi...
Mısır Sineması'nın en önemli yapımları arasında yerini alan çalışma, AIDS hastası bir kızın, kendisiyle aynı hastalığı paylaşan kişilere umut olmabilmek için hareket geçmesini anlatıyor.NetHDFilmizle.ne iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; Asmaa izle 2011 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.

Denizci 3: Gizli Tehlike – Marine 3: Homefront izle 2013



Merhaba! Nasılsınız? – Buna! Ce faci? izle 2010



Formula 1 Çin GP izle 2013 HD



29 Temmuz 2013 Pazartesi


Zincirsiz - Django Unchained izle (2012) macera filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.İç Savaş'tan iki yıl önce, güneyde geçen Django Unchained'de Oscar sahibi Jamie Foxx eski sahipleriyle geçmişi yüzünden Alman bir ödül avcısı olan Dr. King Schultz'la (Christoph Waltz) bir araya gelen Django karakterini canlandırıyor...

Schultz, katil Brittle kardeşlerin peşindedir ve ödülüne kavuşmasını sadece Django sağlayabilir. Doğru kabul edilen her şeye aykırı olan Schultz, Brittle kardeşlerin –ölü veya diri- yakalanmasını sağlarsa Django'yu özgürlüğüne kavuşturma sözü verir.

Başarıyla sonuçlanan planlarının ardından Schultz, Django'ya özgürlüğünü verir ama birbirlerinden ayrılmazlar. Schultz, Django ile birlikte Güney'in en çok aranan suçlularını avlamaya koyulur. Çok önemli avcılık yeteneklerini geliştiren Django'nun aslında tek bir amacı vardır: uzun zaman önce köle ticaretine kaybettiği karısı Broomhilda'yı (Kerry Washington) bulmak ve kurtarmak.

Django ve Schultz'un arayışı sonunda onları Calvin Candie'ye (Leonardo DiCaprio) ulaştırır. Calvin Candie kölelerin Ace Woody (Kurt Russell) tarafından birbiriyle dövüşmeleri için yetiştirildiği adı çıkmış bir çiftlik olan "Candyland"in sahibidir. Kılık değiştirerek çiftliği inceleyen Django ve Schultz, Candie'nin güvenilir ev kölesi Stephen'in (Samuel L. Jackson)dikkatini çeker, şüphe uyandırırlar. Hareketleri gözlenmeye başladıktan sonra ikiliye hain bir tuzak kurulur. Django ve Schultz, Broomhilda ile kaçacaklarsa, bağımsızlık ile beraberlik ve fedakarlık ile hayatta kalabilmek arasında seçim yapmak zorunda kalacaklardır.vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; Zincirsiz – Django Unchained izle 2012 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.

Texas Chainsaw 3D – Teksas Katliamı 3D izle 2013


TTexas Chainsaw 3D - Teksas Katliamı 3D izle (2013) korku filmini türkçe altyazılı ve tek parça olarak online full hd seyret. EXAS CHAINSAW 3D cinayete meyilli Sawyer ailesinin efsanevi hikayesine Tobe Hooper’ın yıllarca insanların arkalarında bir iz bırakmadan kaybolduğu Newt, Teksas’ta geçen 1974 yapımı korku klasiğinin kaldığı yerden devam ediyor...

Kasaba halkı uzun zamandır bu kayıplardan Sawyer ailesinin sorumlu olduğundan şüphelenmektedir. Şüpheleri sonunda genç bir kadının dört arkadaşının korkunç şekilde öldürülmesinin ardından Sawyerların evinden kaçtığı sıcak bir yaz gününde doğrulanır. Küçük kasabada söylentiler artınca, öfkeli bir kalabalık Sawyerların evinin etrafını sarar ve evi ateşe vererek ailenin tüm fertlerini öldürürler. Dahası, öldürdüklerini düşünürler.

Yıllar sonra ilk olayların yaşandığı yerden kilometrelerce uzakta yaşayan Heather isimli genç bir kadın bir gün, hiç tanımadığı büyükannesinden kendisine Teksas’ta bir ev miras kaldığını öğrenir. Aile köklerini ortaya çıkarmak için arkadaşlarıyla yolculuğa çıkan Heather Teksas’a vardığında mirasın büyük ve terk edilmiş bir ev olduğunu öğrenir. Ancak bir anda sahip olduğu servet, evin karanlık ve rutubetli bodrum katında kendisini bekleyen korkuyla karşılaşınca, ona pahalıya mal olur.Vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; Texas Chainsaw 3D – Teksas Katliamı 3D izle 2013 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.

Gül Konagının Laneti – Rosewood Lane izle 2011



Kız izle


Kız – The Girl izle 2012 dram filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.Ünlü yönetmen Alfred Hitchcock, sıradaki projesi için hayatını modellik yaparak kazanan ve aktris olarak ilk adımlarını bu filmle atacak olan Tippi Hedren’ı bulur. Yönetmen, filmin çekimleri sırasında, hem filmin yapım sürecinin işleyişini hem de kendi kariyer ve ününü tehlikeye atarak genç kadına karşı bir saplantı oluşturmaya başlar. Kız izle

Çocuklarım izle


Çocuklarım – À perdre la raison izle 2012 dram filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.İyi kalpli bir doktor, Faslı genç bir çocuğu kendi oğlu gibi yetiştirmek üzere Belçika’ya götürür. Yetişkin olan çocuk, aşık olur ve kendi ailesini kurar . Genç karısı kendisini duygusal bir çöküntünün içine hapsedilmiş olarak bulur. Çocukları doğduktan sonra doktora olan bağımlılıkları artar. Doktorun yaptığı fedakarlıklar zaman içerisinde baskıya dönüşür. Çocuklarım izle

Zor Ölüm 5 izle


Zor Ölüm 5 - Ölmek İçin Güzel Bir Gün – A Good Day to Die Hard izle 2013 aksiyon gerilim filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.John McClane 20 seneden fazladır New York emniyet güçlerine bağlı olarak hizmet veren ve terörist grupları yok etmesiyle ünlü bir polistir. Bu yüzden de dünyanın dört bir köşesindeki teröristlerin can düşmanıdır. Zor Ölüm 5 - Ölmek İçin Güzel Bir Gün izle

Ölümcül Arayış izle


Ölümcül Arayış – Paranormal Xperience izle 2011 korku gerilim filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.
Angela, paranormal olaylara inanmayan bir psikiyatri öğrencisidir. Fakültenin sıra dışı profesörü, ölümden sonra yaşamın varlığını kanıtlamak için Angela ve diğer öğrencilerine, efsanevi bir kasabayı araştırmayı önerir.Ölümcül Arayış izle

Çevik Kuvvet izle


Çevik Kuvvet – The Sweeney izle 2012 aksiyon suç dram filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.Jack Reagan hırpani kılığı, hantal davranışları ve alışılagelmemiş, kendine özgü kuralları yüzünden tepki gören bir polis memurudur. Meslekdaşı Lewis, onun yine kendisi gibi polis olan genç karısı ile bir takım sorunlar yaşadığının ayırdındadır. Çevik Kuvvet izle

Hayat Avcısı izle


Hayat Avcısı – The Imposter izle 2012 belgesel biyografi filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.Henüz 13 yaşındaki Nicholas Barclay, bir nisan günü San Antonio’daki evine giderken, ortadan kaybolur. Ailesi tüm arama çalışmalarına rağmen oğluna ulaşamaz, polisten de bir iz çıkmaz. Oğullarının bir şekilde öldüğüne inanan aile 1997′de gelen bir haber ile irkilir… Hayat Avcısı izle

Formula 1 Macaristan Grand Prix’i izle 28 Temmuz 2013 (28-07-2013) tarihli yarışı türkçe ve tek parça olarak online full hd hemen direk seyret.Formula 1'de sezonun 10. yarışı Macaristan Grand Prix'sini, Mercedes'in Büyük Britanyalı pilotu Hamilton kazandı.
Macaristan'ın başkenti Budapeşte'deki 4 bin 381 metre uzunluğundaki Hungaroring pistinde 70 tur üzerinden koşulan yarışa ilk cepten başlayan Hamilton, sorunsuz start aldı ve pite girdiği 10. tura kadar liderliğini sürdürdü. 10 ve 13. turlar arasında yapılan "pit stop"lar sonrası pite girmeyen Red Bull-Renault sürücüsü Mark Webber, yarışa 10. sıradan başlamasına rağmen birinci sıraya çıktı.
Pit sonrası McLaren-Mercedes'ten Jenson Button'ın arkasında 4. sırada piste dönen Red Bull-Renault'tan Sebastian Vettel, Button'ı geçtiği 24. tura kadar Hamilton'a karşı büyük zaman kaybetti. 24. turda Webber'in pite girmesiyle Hamilton, Vettel'in 13.7 saniye önünde liderliğe yükselirken, ikiliyi, yaklaşık 3 saniye geriden takip eden Ferrari pilotu Fernando Alonso ise üçüncü sıranın sahibi oldu.
Lotus-Renault pilotu Romain Grosjean, 36. turda üçüncü sırada yarışa devam ederken, 29. turda Ferrari'den Massa'yı pistin dışına taşarak geçtiği için "pitten geçme" cezası aldı ve iyi götürdüğü mücadelede podyumdan uzaklaştı. Hamilton, 44. turda ikinci "pit stop"ların sona ermesiyle ikinci Vettel'in 15 saniye önünde zirvedeki yerini korurken, Vettel'in takım arkadaşı Webber, Alonso'yu geçerek, 3. sıraya tırmandı.Vipizle.org iyi seyirler diler.

51. turda son kez pite giren Büyük Britanyalı Hamilton, Webber'in arkasında piste dönse de aynı turda yaptığı atakla vatandaşını geçerek, zaman kaybetmeden ikinci sırayı aldı. Pite giren Vettel, Lotus-Renault'un Fin sürücüsü Kimi Raikkonen'in arkasında yarışa döndü. Hamilton, "pit stop"lar haricinde önde götürdüğü mücadeleyi, 1:42:29.445'lik derecesiyle ilk sırada bitirdi.
Lewis Hamilton böylece bu sezon transfer olduğu Mercedes takımındaki ilk, kariyerindeki 22. yarış galibiyetine ulaştı. Hamilton'ın 11 saniye arkasında damalı bayrağı geçen Raikkonen ikinci, liderin 12.5 saniye gerisindeki Vettel ise üçüncü sıranın sahibi oldu.
Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezon, bir aylık aranın ardından 25 Ağustos'ta koşulacak Belçika Grand Prix'siyle devam edecek.

YARIŞTA İLK 10
Yarışı ilk 10 sırada bitiren pilotlar şöyle:
1. Lewis Hamilton (Mercedes)
2. Kimi Raikkonen (Lotus-Renault)
3. Sebastian Vettel (Red Bull-Renault)
4. Mark Webber (Red Bull-Renault)
5. Fernando Alonso (Ferrari)
6. Romain Grosjean (Lotus-Renault)
7. Jenson Button (McLaren-Mercedes)
8. Felipe Massa (Ferrari)
9. Sergio Perez (McLaren-Mercedes)
10. Pastor Maldonado (Williams-Renault) bu yazının devamı ; Formula 1 Macaristan GP izle 2013 HD online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.

olu Ruhlar izle


Ölü Ruhlar Dead Souls – Ölü Ruhlar izle 2012 korku filmini türkçe altyazılı ve tek parça olarak hemen full hd seyret.Johnny Petrie 18. yaş gününe girdiğinde kendisine bir miras kaldığını öğrenir.Bu miras eski bir evdir ve ailesi öldüğünden beri kimse tarafından ziyaret edilmemiştir.Yeni bir hayata başlamaya istekli olan Johnny burasının tam kendisine göre olduğunu düşünür.Eve yerleşen genç adam bu evin korkunç bir tarihi barındırdığını keşfeder. Ölü Ruhlar izle

Formula 1 Macaristan grand prix izle


Formula 1 Macaristan grand prix Formula 1 Macaristan Grand Prix’i izle 28 Temmuz 2013 (28-07-2013) tarihli yarışı türkçe ve tek parça olarak online full hd hemen direk seyret.Formula 1′de sezonun 10. yarışı Macaristan Grand Prix’sini, Mercedes’in Büyük Britanyalı pilotu Hamilton kazandı. Formula 1 Macaristan grand prix izle

13 Esrar izle


13 Esrar - 13 Eerie izle 2013 korku filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd hemen direk seyret.Bir grup adli tıp öğrencisi. daha önce hükümet deneyleri için kullanılan fakat artık terkedilmiş olan bir adaya gelirler. Eğitmenleri, adanın dört bir yanına, morgdan ödünç aldığı cesetleri yerleştirmiştir. Öğrencileri ikili gruplar halinde bu bölgeleri bulmaları için eşleştirir ve öğrenciler adada keşfe çıkarlar 13 Esrar izle

Gunesi Beklerken 5.bolum


Güneşi Beklerken 5.bölüm izle 30 Temmuz 2013 (30.07.2013) yerli dizinin yeni ve son bölümünü hemen beklemeden online direk tek parça olarak online full hd seyret.Yıllar sonra karşılaşan Demet ve Cihan, çok şaşkındır. Bu durum ikisi için de büyük sürpriz olur. Demet, Cihan’a Cihan da Demet’e ne söyleyeceğini şaşırır. Okulda da durumlar karışıktır. Güneşi Beklerken 5.bölüm izle

28 Temmuz 2013 Pazar

Suç Çetesi – Gangster Squad izle 2013



güneşi beklerken 5.bölüm izle


Güneşi Beklerken 5.bölüm HD izle 30 Temmuz 2013 (30.07.2013) yerli dizinin yeni ve son bölümünü hemen beklemeden online direk tek parça olarak online full hd seyret.Yıllar sonra karşılaşan Demet ve Cihan, çok şaşkındır. Bu durum ikisi için de büyük sürpriz olur. Demet, Cihan’a Cihan da Demet’e ne söyleyeceğini şaşırır. Güneşi Beklerken 5.bölüm izle tek parça

Gunesi Beklerken 5.bolum izle tek parca


Güneşi Beklerken 5.bölüm izle 30 Temmuz 2013 (30.07.2013) yerli dizinin yeni ve son bölümünü hemen beklemeden online direk tek parça olarak online full hd seyret.Yıllar sonra karşılaşan Demet ve Cihan, çok şaşkındır. Bu durum ikisi için de büyük sürpriz olur. Demet, Cihan’a Cihan da Demet’e ne söyleyeceğini şaşırır. Okulda da durumlar karışıktır. Cem’e yüzünü gözünü dağıttıran Kerem, bunu Cihan Hoca’nın yaptığını iddia eder. Sevim Hanım, Cihan Hoca’yı okuldan göndermek zorunda kalır. Cihan’ı iftiraya uğramaktan çok, kızının ve Tülin’in olaya verdiği tepki üzer. Güneşi Beklerken 5.bölüm izle

Gunesi Beklerken 5.bolum izle


Güneşi Beklerken 5.bölüm izle 30 Temmuz 2013 (30.07.2013) yerli dizinin yeni ve son bölümünü hemen beklemeden online direk tek parça olarak online full hd seyret.Yıllar sonra karşılaşan Demet ve Cihan, çok şaşkındır. Bu durum ikisi için de büyük sürpriz olur. Demet, Cihan’a Cihan da Demet’e ne söyleyeceğini şaşırır. Okulda da durumlar karışıktır. Cem’e yüzünü gözünü dağıttıran Kerem, bunu Cihan Hoca’nın yaptığını iddia eder. Sevim Hanım, Cihan Hoca’yı okuldan göndermek zorunda kalır. Cihan’ı iftiraya uğramaktan çok, kızının ve Tülin’in olaya verdiği tepki üzer. Güneşi Beklerken 5.bölüm izle

Gunesi Beklerken 5.bolum izle


Güneşi Beklerken 5.bölüm izle 30 Temmuz 2013 (30.07.2013) yerli dizinin yeni ve son bölümünü hemen beklemeden online direk tek parça olarak online full hd seyret.Yıllar sonra karşılaşan Demet ve Cihan, çok şaşkındır. Bu durum ikisi için de büyük sürpriz olur. Demet, Cihan’a Cihan da Demet’e ne söyleyeceğini şaşırır. Okulda da durumlar karışıktır. Cem’e yüzünü gözünü dağıttıran Kerem, bunu Cihan Hoca’nın yaptığını iddia eder. Sevim Hanım, Cihan Hoca’yı okuldan göndermek zorunda kalır. Cihan’ı iftiraya uğramaktan çok, kızının ve Tülin’in olaya verdiği tepki üzer. Güneşi Beklerken 5.bölüm izle

Hellraiser: Revelations izle (2011) korku filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.Hellraiser serisinin dokuzuncu filminde, Pinhead yine dehşet saçıyor İki yakın arkadaş Steven (Nick Eversman) ve Nico Jay Gillespie) Meksika'ya giderler Orada karşılaştıkları tuhaf bir adam, onlara cehennemin kapılarını açan bir bulmaca küpü verir Bulmacayı çözen ikili ortadan kaybolur Eşyaları ailelerine ulaştırıldığında, Steven'ın kardeşi Emma (Jolene Andersen), kamera görüntülerini izleyerek, gizemli olayın esarını çözmeye çalışır Ancak çok geçmeden Pinhead ortaya çıkarak herkesin yaşantısını cehenneme çevirecektir.vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; Hellraiser: Revelations izle 2011 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.

Tanrı Amerika’yı Korusun – God Bless America izle 2011


Tanrı Amerika'yı Korusun - God Bless America izle (2011) komedi dram filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.Karısından ayrı yaşayan Frank, hasta ilişkilerden ve hastalıklı sevgilerden nefret eder bir durumdayken bir de 11 yıldır çalıştığı işinden sudan bir bahane ile kovulması psikolojik bunalıma girmesine sebep olur.. Medya için yapılan şov proğramlardan halkın kötü yönde etkilendiğini varsayarak bundan kurtulmanın kendince yolunu aramaktadır.. Ve bunu bulduğunu düşünerek uygulamaya başlar.vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; Tanrı Amerika’yı Korusun – God Bless America izle 2011 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.

Kıyamet Günü – The Impossible izle 2012


Kıyamet Günü - The Impossible izle (2012) dram filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.Maria ve Henry 3 çocuklarıyla birlikte kış tatillerini geçirmek için Tayland'a giderler. Bu tropik cennete birkaç gün keyifli vakit geçirmek isteyen aile, 25 Aralık gecesi düzenlenen Christmas partisine gider ve bolca eğlenirler. Ertesi sabah havuz keyfi yaptıkları sırada korkunç bir gürültüyle ortalık sarsılmaya başlar. Maria ve Henry korku içinde dona kaldıklarında, otelin duvarları üzerinden dev dalgalar da üzerlerine doğru hızla gelmektedir!

26 Aralık 2004'te yaşanan tsunami felaketini kurtulmayı başaran bir ailenin gerçek hikayesi üzerinden anlatan filmin başrollerinde Naomi Watts ve Ewan McGregor'u seyrederken filmin yönetmenliğini ise The Orphanage filmiyle tanıdığımız J.A. Bayona üstleniyor.vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; Kıyamet Günü – The Impossible izle 2012 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.



Zincirsiz - Django Unchained izle (2012) macera filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.İç Savaş'tan iki yıl önce, güneyde geçen Django Unchained'de Oscar sahibi Jamie Foxx eski sahipleriyle geçmişi yüzünden Alman bir ödül avcısı olan Dr. King Schultz'la (Christoph Waltz) bir araya gelen Django karakterini canlandırıyor...

Schultz, katil Brittle kardeşlerin peşindedir ve ödülüne kavuşmasını sadece Django sağlayabilir. Doğru kabul edilen her şeye aykırı olan Schultz, Brittle kardeşlerin –ölü veya diri- yakalanmasını sağlarsa Django'yu özgürlüğüne kavuşturma sözü verir.

Başarıyla sonuçlanan planlarının ardından Schultz, Django'ya özgürlüğünü verir ama birbirlerinden ayrılmazlar. Schultz, Django ile birlikte Güney'in en çok aranan suçlularını avlamaya koyulur. Çok önemli avcılık yeteneklerini geliştiren Django'nun aslında tek bir amacı vardır: uzun zaman önce köle ticaretine kaybettiği karısı Broomhilda'yı (Kerry Washington) bulmak ve kurtarmak.

Django ve Schultz'un arayışı sonunda onları Calvin Candie'ye (Leonardo DiCaprio) ulaştırır. Calvin Candie kölelerin Ace Woody (Kurt Russell) tarafından birbiriyle dövüşmeleri için yetiştirildiği adı çıkmış bir çiftlik olan "Candyland"in sahibidir. Kılık değiştirerek çiftliği inceleyen Django ve Schultz, Candie'nin güvenilir ev kölesi Stephen'in (Samuel L. Jackson)dikkatini çeker, şüphe uyandırırlar. Hareketleri gözlenmeye başladıktan sonra ikiliye hain bir tuzak kurulur. Django ve Schultz, Broomhilda ile kaçacaklarsa, bağımsızlık ile beraberlik ve fedakarlık ile hayatta kalabilmek arasında seçim yapmak zorunda kalacaklardır.vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; Zincirsiz – Django Unchained izle 2012 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.


Texas Chainsaw 3D – Teksas Katliamı 3D izle 2013





Gül Konagının Laneti – Rosewood Lane izle 2011



G.D.O. Karakedi izle 2012


G.D.O. Karakedi izle (2012) yerli komedi filmini tek parça ve online olarak full hd seyret.İstanbul'un eski semtlerinden olan Balat'ta yaşayan ve kendi yağlarıyla kavrulan üç kardeş, taksicilikle hayatını kazanan Gürkan, pilavcılık yapan Orhan ve iflah olmaz biçimde aşık olan Duran... Herkes gibi yaşam mücadelelerini sürdürürken, sıradan dertlerini de çözmeye çalışan bu üç kardeşin hayatı bir gün başlarına gelen bir kazanın yol açtığı, cinayet, mafya, kız kaçırma üç geniyle allak bullak olur.Vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; G.D.O. Karakedi izle 2012 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.


Kurtlar Vadisi Pusu 191.bölüm izle 9 mayıs



Kanunsuzlar – Lawless izle 2012




Gizli Kimya, insanoğlunun kökenlerini ve aşkın entrikalarını keşfe çıkan korkunç bir olaylar dizisiyle bütünleşmiş karmaşık bir aşk hikâyesi anlatıyor. Shane Carruth 2004 yılında Sundance´te Jüri Büyük Ödülü kazanan Primer / Kapsül´ün ardından gelen bu yepyeni filminde, yaşı olmayan bir organizmanın yaşam döngüsüne kapılarak bir araya gelmiş bir kadın ve adamı konu ediniyor. Upstream Color - Gizli Kimya izle (2013) dram bilimkurgu filmini türkçe altyazılı ve tek parça olarak online full hd seyret.Mahvolmuş hayatlarının parçalarını bir araya getirmeye çalışırken ikilinin kimlikleri bir hayale dönüşüyor. 2013 yılının en merakla beklenen filmlerinden Gizli Kimya, Sundance´ın ardından şubat ayında Berlinale´de uluslararası prömiyerini yaptı.Vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; Upstream Color – Gizli Kimya izle 2013 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.


Savaşın Çocukları – Private Peaceful izle 2012


Savaşın Çocukları - Private Peaceful izle (2012) dram filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret. 1. Dünya Savaşı sırasında, Tommo ve Charlie adlı iki kardeş aynı kıza âşık olur. Ne var ki ikisi de Molly'yi geride bırakıp savaşa katılmak zorunda kalınca çok zor anlar yaşarlar.Vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; Savaşın Çocukları – Private Peaceful izle 2012 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.



Rampart izle (2011) suç dram filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.90'ların sonunda yaşanan Rampart Skandalı ile bağdaştırılan, kendi kanununu kendi yazan bir polisin öyküsü Dave Brown (Woody Harrelson) yıllardır Rampart polis departmanında görev yapmaktadır Egoist, şiddet yanlısı, ırkçı ve kadın düşkünü bir karaktere sahip olsa da, tüm bunların karşısında olduğunu, sadece ayrım yapmadan tüm insanlardan nefret ettiğini dile getirmektedir Kanun dışı, şiddet içeren olaylara karıştığı kamera görüntüleri polis departmanının eline geçtiğinde, Dave hakkında soruşturma açılır Dave artık Rampart Skandalı ile ilgisi olmadığını ispatlamak zorundadır Film, çok basit, çok zeki ve çok hasta bir adamın zihninin derinliklerine iniyor..Vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; Rampart izle 2011 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.


Side Effects – Acı Reçete izle 2013



National Geographic – Süper İnsan Kas Geliştiriciler – Steroid Belgeseli izle


National Geographic - Süper İnsan Kas Geliştiriciler - Steroid Belgeseli izle türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.Bugune kadar sporcuların kullandığı steroidleri, faydalarını ve zararlarını anlatan bir bolum.Streoid kullanımının sporcuların üzerindeki fiziksel ve psikolojik etkileri, zararları , faydaları her açıdan ele alınıp belgesel olarak sizlere sunulmuştur.Vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; National Geographic – Süper İnsan Kas Geliştiriciler – Steroid Belgeseli izle online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.

Discovery Channel - Şehrin Katmanları Londra izle belgeselini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.Londra, Roma, Dubai, Sidney, Toronto ve San Francisco gibi kentlerin gizli altyapılarını tanıtmak için, harika bilgisayar canlandırmalarıyla duvar sıvaları soyuluyor, asfaltlar sökülüyor, okyanuslar boşaltılıyor ve kayalar kesiliyor. Bu arada, önde gelen mühendisler ve jeologlar güçlü tasarımları, dahiyane teknolojileri ve bu metropollerde yaşamın aksamadan sürmesini sağlayan ileri görüşlü profesyonel ekipleri anlatıyorlar.Vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; Discovery Channel – Şehrin Katmanları Londra izle HD tek parça online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.

Albert Einstei’nın Beyninin Sırrı izle HD türkçe dublaj



Umut Işığım – Silver Linings Playbook izle 2012



Quartet – Dörtlü izle 2012


Quartet - Dörtlü izle (2012) komedi dram filmini türkçe altyazılı ve tek parça olarak online full hd seyret.Efsanevi aktör Dustin Hoffman, sinemaya başladığı günden beri hayalini kurduğu şeyi gerçekleştirerek ilk filmini yönetiyor. Verdi´nin hayatından esinlenen yazar Ronald Harwood (Piyanist), senaryoyu kendi oyunundan uyarlamış. Çocukluk arkadaşları Wilf ve Reggie, eski iş arkadaşları Cissy ile birlikte, eski operacıların kaldığı bir huzurevi olan Beecham´da oturmaktadır. Ev sakinleri her yıl Giuseppe Verdi´nin doğum gününde konser vererek huzurevine yardım toplar. Eski kuartetlerinin dördüncü üyesi, meşhur soprano Jean´ın huzurevine taşınmasıyla o yılın konser planı çözüme kavuşur. Tek sorun Jean´ın sahneye çıkmayı reddetmesidir.Vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; Quartet – Dörtlü izle 2012 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.


Straight A’s izle 2013



İnsanları Öldüren Bir Adam – Some Guy Who Kills People izle 2011


İnsanları Öldüren Bir Adam - Some Guy Who Kills People izle (2011) komedi korku filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.İntikam zamanı geldi çattı.
Ken Boyd, hayatını karartan herkesi tek tek öldürmeye karar verir.Vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; İnsanları Öldüren Bir Adam – Some Guy Who Kills People izle 2011 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.

Ataturk'un Fedaisi Topal Osman izle


Atatürk'ün Fedaisi Topal Osman Gün gelecek Tarihin Hiçbir Sayfası gizli kalmayacak diyerek güçlü bir söylemle sinema severlerle buluşmaya hazırlanan film Kurtuluş döneminde bu mücadelenin içerisinde önemli rol oynamış olan Milis Yarbay Osman Ağa nam-ı diğer Topal Osman’ın ölümüne yol açan karanlık olayların vugulandığı özellikle 1. Meclis dönemini yani mücadelenin başladığı ilk zamanları anlatan bir tarih filmi. Kurtuluş mücadelesi uğruna kendi hayatını hiçe sayarak savaşan bir çok isimsiz , kenarda köşe de kalmış bilmediğimiz insanlar ve bunlarla ilgili bilgiler su yüzüne çıkmış filmle birlikte. Karakılıç Film , filmin yapımcılığını üstlenirken Atilla Akarsu’yu hem yönetmen hem de senarist koltuğunda görüyoruz. Atatürk'ün Fedaisi Topal Osman izle

Ataturk'un Fedaisi Topal Osman izle


Atatürk'ün Fedaisi Topal Osman Gün gelecek Tarihin Hiçbir Sayfası gizli kalmayacak diyerek güçlü bir söylemle sinema severlerle buluşmaya hazırlanan film Kurtuluş döneminde bu mücadelenin içerisinde önemli rol oynamış olan Milis Yarbay Osman Ağa nam-ı diğer Topal Osman’ın ölümüne yol açan karanlık olayların vugulandığı özellikle 1. Meclis dönemini yani mücadelenin başladığı ilk zamanları anlatan bir tarih filmi. Kurtuluş mücadelesi uğruna kendi hayatını hiçe sayarak savaşan bir çok isimsiz , kenarda köşe de kalmış bilmediğimiz insanlar ve bunlarla ilgili bilgiler su yüzüne çıkmış filmle birlikte. Karakılıç Film , filmin yapımcılığını üstlenirken Atilla Akarsu’yu hem yönetmen hem de senarist koltuğunda görüyoruz. Atatürk'ün Fedaisi Topal Osman izle

Kuzeye Giden Yol izle


Kuzeye Giden Yol Kuzeye Giden Yol, Kuzeye Giden Yol filmini full izle, Kuzeye Giden Yol hd izle, Kuzeye Giden Yol izle, Kuzeye Giden Yol tek parça izle, Kuzeye Giden Yol türkçe dublaj izle, Tie Pohjoiseen, Tie Pohjoiseen filmini full izle, Tie Pohjoiseen izle, Tie Pohjoiseen tek parça izle, Tie Pohjoiseen türkçe dublaj izle Kuzeye Giden Yol izle

Lanetli Kan izle


Lanetli Kan – Stoker izle 2013 gizem gerilim filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.India Stoker babasını trafik kazasında kaybeder. Cenazeye babasının kayıp kardeşi Charlie de gelir. India, amcasıyla ne kadar çok ortak noktası olduğunu fark eder. Charlie, India’ya yavaş yavaş kendini gösterir. Karizmatik amcasına gelişinin tesadüf olmadığını fark eden India’nın hayatı, amcasının rehberliğinde sıra dışı bir şekilde yeniden inşa edilecektir. Lanetli Kan izle

Felekten Bir Gece 3 izle


Felekten Bir Gece 3 The Hangover Part III – Felekten Bir Gece 3 izle 2013 komedi filmini türkçe altyazılı ve tek parça olarak full hd seyret.Bu sefer düğün yok. Bekârlığa veda partisi yok. Ters ya da düz gidebilecek ne olabilir ki? Ancak Kurt Sürüsü yollara düştüğünde tüm bahisler kapanır. Film, Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis ve Justin Bartha’yı; Phil, Stu, Alan ve Doug rollerinde tekrar biraraya getiriyor. John Goodman ise ilk kez bu bölümde takıma katılıyor. Felekten Bir Gece 3 izle

Aklindan Bile Gecirme izle


Aklından Bile Geçirme – The Haunting Hour izle 2007 fantastik korku gerilim filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.Çocuk edebiyatının Stephen King’i olarak nitelendirilen ve Goosebumps gibi birçok başarılı esere imza atmış R. L. Stine’ın romanından başarılı bir uyarlama… Aklından Bile Geçirme izle

Dogruluk Mu Cesaret Mi izle


Doğruluk Mu Cesaret Mi – Truth Or Dare izle 2012 korku gerilim filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.Doğruluk mu, cesaret mi? Hangisi kazanacak?Truth or Dare bir partide Doğruluk mu Cesaret mi oynayan bir grup gencin başına gelenleri anlatıyor. Gençlerden biri (Felix) seçilince oyun çığırından çıkar. Doğruluk Mu Cesaret Mi izle

olume 12 Saat Kala


Ölüme 12 Saat Kala – 12 Hours To Live izle 2006 suç dram gerilim filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak full hd hemen direk seyret.Tehlikeli bir suçlu tarafından kaçırılan 2 çocuğun hayatı bir FBI ajanına bağlıdır ve ajanın çocukları kurtarmak için yalnızca 12 saat süresi vardır.Heyecan dolu yapımda yönetmenliği George Mendeluk üstlenirken başrollerde Iona Skye ve Kevin Durand gibi isimler yer alıyorlar. Ölüme 12 Saat Kala izle

klima yagi


klima yağı CP-RPAG Serisi ; R134A gazı ile çalışan araç klimalarında kullanılmak üzere olarak geliştirilmiş Polialkaliglikol bazlı yağlardır.
Kompresör dolumlarında ve ilavelerde RPAG yağlarının kullanılmasını sağladığı avanatajlar şunlardır. araç klima yağı

muamma izle


muamma mystery – muamma izle 2012 gerilim filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online direk hemen full hd seyret.Filminin konusu; Bir adam karısı ve sevgilisi.. İşler daha ne kadar ilgi çekici ve karışık olabilir derken yasak ilişki ikilisinden bayan olanı bir trafik kazasında yaşamını yitirir.. Ve artık anlaşılır olan pek bir şey akıllar soru işaretleri ile doludur.. muamma izle

Gorev izle


Görev filmini izle 2013 aksiyon yerli filmini tek parça ve full hd olarak hemen direk seyret.İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masada görevli Başkomiser Tahsin ( Teoman Ayık) , ve ekibi Ferhat ( Doğuş) , Buse ( Şirin Yıldırım) , Emre ( Cemre Çimen ) ve Ecrin ( Özge Pirçek ) bir çocuk cinayetini çözmek için seferber olurlar fakat bu öyle bir olaydır ki Tahsin Başkomiserin kızının ölümüyle de bağlanacaktır. Usta ( Gökhan Yavuz ) lie Tahsin arasındaki düşmanlık belkide hiç beklenmedik bu sona doğru sürükleyecektir ekibimizi. Macera , Aksiyon ve Aşkın bir arada işlediği GÖREV , ayrı hayatların kesişmesini de konu almaktadır. Görev filmi izle

Guzel cirkin 5.bolum izle


Güzel Çirkin 5.bölüm izle 29 Temmuz 2013 (29.07.2013) tarihinde yayınlanan yerli dizinin son ve yeni bölümünü tek parça olarak full hd direk seyret. Güzel Çirkin 5.bölüm izle

Benim Hala Umudum Var 5.bolum izle


Benim Hala Umudum Var 5.bölüm izle 29 Temmuz 2013 (29.07.2013) tarihinde yayınlanan yerli dizinin son ve yeni bölümünü tek parça olarak full hd direk hemen seyret.Emel Hanım, Ozan ve Umut’un birlikteliğini engellemek adına planlar yapmaya devam ediyor!Umut annesiyle evden ayrılmak için plan yapmaktadır fakat bunu öğrenen Zafer, Zeliha’yı tehdit eder. Benim Hala Umudum Var 5.bölüm izle

27 Temmuz 2013 Cumartesi

Mustakbel Erkek Arkadasim izle


Müstakbel Erkek Arkadaşım – My Future Boyfriend izle 2011 komedi romantik filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak full hd seyret.Gelecekten gelen romantik!
Gelecekten gelen bir arkeolog, aşkın ne olduğunu öğrenmek için aşk hakkında kitap yazan kadını bulur ve aşk başlar! Müstakbel Erkek Arkadaşım izle

Kayip Kadin izle


Kayıp Kadın – Gone izle 2011 suç dram filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak full hd hemen seyret.Kızı Emily’nin kaçırılmasıyla dünyası kararan Amy, kızına kavuşabilmesi için hastanedeki bir hastayı öldürmesi şart koşulunca büyük bir ikilemin içine girer.Grant Harvey imzalı dramada Molly Parker, Lochlyn Munro ve Susan Hogan rol alıyorlar. Kayıp Kadın izle

Garip Aile izle


Garip Aile – On Ne Choisit Pas Sa Famille izle 2011 komedi filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd direk hemen seyret.Bu modern ve duygusal komedi filminde Jean Reno başrolde. Kim ve Alex mutlu bir beraberlik yaşayan lezbiyen bir çifttir. Kim Tayland’da çalışırken bir film setinde gördüğü Mai adındaki küçük kızı evlat edinmek isterler. Bunun tek yolu Alex’in erkek kardeşi Cesar ile karı koca rolü yapmalarıdır. Garip Aile izle

Mutlu Et Beni izle


Mutlu Et Beni – Hysteria izle 2011 komedi romantik filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.Victoria dönemi Londra’sında geçen ve müthiş oyuncu kadrosunun yer aldığı arsız bir komedi olan Histeri, dünyanın ilk vibratörünün icat edilme öyküsünü anlatıyor. 1880 yılında, meslektaşlarının ortaçağdan kalma uygulamaları karşısında hayal kırıklığına uğrayan genç bir doktor olan Mortimer Granville, özel el hizmetleri ile kadınları tedavi eden Dr. Dalrymple hesabına çalışmaya başlar. Mutlu Et Beni izle

Hitchcock izle


Hitchcock izle 2012 dram filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.Dünya sinema tarihine adını ölümsüz harflerle kazımış olan ustaların ustası sinemacı Alfred Hitchcock’un sıradışı filmi Sapık’ın (Psycho) çekim sürecinde geçen film, Hitchcock ve eşi Alma’nın aşklarına odaklanıyor. Filmde ustayı yine bir başka usta Anthony Hopkins canlandırırken karısı Alma rolünü ise Helen Mirren üstleniyor. Hitchcock izle

cocuklar icin Uygun Degil izle


Çocuklar İçin Uygun Değil – Not Suitable for Children izle 2012 romantik komedi filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.Š Jonah hayatının en güzel dönemini yaşayan özgür ruhlu bir adamdır. Ancak bir ay içinde kısır kalacağını öğrendikten sonra, çok geç olmadan bir bebek yapmak zorunda olduğunu hisseder. Jonah en yakın arkadaşlarının da yardımıyla sonunda onu bulur. Çocuklar İçin Uygun Değil izle

Babadan Ogula izle


Babadan Oğula – The Place Beyond the Pines izle 2012 suç dram filmini türkçe altyazılı ve tek parça olarak online full hd seyret.Günahlar babadan oğula geçtiğinde trajedi kaçınılmazdır. Luke, yeni doğan oğluna bakabilmek için banka soygunculuğuna bulaşmış, profesyonel bir motosikletçidir. Yolu çaylak polis memuru Avery ile kesiştiğinde şiddetli bir çatışma her ikisinin de yaşamını değiştirir. Babadan Oğula izle

The Company You Keep izle


The Company You Keep izle 2012 dram gerilim filmini türkçe altyazılı ve tek parça olarak online full hd seyret.Film Neil Gordon’un aynı adlı romanından uyarlandı. 30 yıl boyunca kimliğini gizlemeyi başaran eski bir teröristin (Redford) bir gazetecinin (LaBeouf) gerçek kimliğini ortaya çıkarması üzerine yaşadıklarına odaklanıyor. The Company You Keep izle

Operasyon Kizil safak izle


Operasyon Kızıl Şafak Red Dawn izle 2012 aksiyon savaş filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak full hd hemen direk seyret.Cesurların Yuvasına Hoşgeldiniz! Bir sabah Amerika bir çıkartma ile uyanır. Olaylar artık hükümetin kontrolünden çıkmış, Kuzey Kore askerleri paraşüt ile hava indirmesi yaparak ve ülkeyi ele geçirmişlerdir. Bunlar olurken, Washington eyaletindeki bir kasabada, askerler kasaba halkını esir almıştır. Operasyon Kızıl Şafakizle

26 Temmuz 2013 Cuma

sezgi izle


sezgi - InSight izle 2011 dram gerilim filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.GENÇ VE GÜZEL BİR KADIN AİLESİNE HAKSIZLIK YAPMIŞ OLANLARDAN ÖCÜNÜ ALABİLMEK İÇİN KÜÇÜK BİR KASABAYA GELİR sezgi izle

Kaçış Yok izle


Kaçış Yok Inescapable, Inescapable filmini full izle, Inescapable izle, Inescapable tek parça izle, Inescapable türkçe dublaj izle, Kaçış Yok, Kaçış Yok filmini full izle, Kaçış Yok hd izle, Kaçış Yok izle, Kaçış Yok tek parça izle, Kaçış Yok türkçe dublaj izle Kaçış Yok izle

Şeytanın Ormanı izle


Şeytanın Ormanı The Barrens izle 2012 korku filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak hemen direk full hd seyret.Richard Vineyard ailesiyle beraber hafta sonu geçirmek için New Jersey’nin güneyindeki Barrens korusuna kamp yapmaya gider. Bazı rivayetlere göre burada 400 yıllık bir geçmişi olan korkunç Jersey Şeytanı yaşamaktadır. Şeytanın Ormanı izle

Kacak izle


Kaçak - Mud izle 2012 dram filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd hemen direk seyret.İki genç bir kaçakla karşılaşır. Peşindeki ödül avcılarından kurtulmasına yardımcı olmak ve ona gerçek sevgiyi göstermek için bir anlaşma yaparlar. Kaçak izle

25 Temmuz 2013 Perşembe

Ben,Anna izle


Ben,Anna izle – I, Anna izle 2012 dram gerilim filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.LONDRA’DA BİR CİNAYET DAVASI ETRAFINDA GEZİNEN FİLMDE, GİZEMLİ BİR KADIN VE ONA AŞIK OLAN DEDEKTİFİN HİKAYESİNİ İZLİYORUZ Ben,Anna

Adanın Büyüsü – The Magic of Belle Isle izle 2012




Gözetleme Kulesi izle (2012) dram yerli filmini tek parça ve online olarak full hd seyret. Nihat ıssız bir ormanın tepesinde bir yangın gözetleme kulesine bekçi olarak sığınmıştır. Seher ise Tosya'da otoyol kenarında küçük bir otogara kendisini zor atmıştır. Başkalarından kaçarken birbirlerine denk gelen bu iki insan suçluluk duygularına karşı, kendi kendilerine verdikleri savaşı birlikte sürdürmek zorunda kalırlar.Vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; Gözetleme Kulesi izle 2012 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.


Heineken Operasyonu – De Heineken ontvoering izle 2011





Mutluluk Asla Yalnız Gelmez izle 2012




A Good Day to Die Hard - Zor Ölüm:5 Ölmek İçin Güzel Bir Gün izle 2013 aksiyon gerilim filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.John McClane 20 seneden fazladır New York emniyet güçlerine bağlı olarak hizmet veren ve terörist grupları yok etmesiyle ünlü bir polistir. Bu yüzden de dünyanın dört bir köşesindeki teröristlerin can düşmanıdır. Rus mafya lideri hapisten kaçınca McClane, rotasını Rusya'ya çevirir; Rus yeraltı dünyası ile olan tek bağlantısı ise Komorov adında bir Rus'tur.

Fakat Amerikalıları pek de sevmeyen bu ülkede, gizli görev esnasında karşısında oğlu Jack'i görünce daha da şaşıracaktır. John, oğlunun sandığından daha yetenekli olduğunu ve Rus mafyasını köşeye kıstırmak üzere olduğunu fark eder. Aynı dönemde Sovyet ordu kuvvetleri de kontrolü ele geçirmeye çalışmaktadırlar. Baba-oğul, kaçak mafya liderine karşı sert ve delice bir savaşa girişeceklerdir.

John McClane, Zor Ölüm 5 ile bu sefer Rusya'da! 1998'de başlayan Zor Ölüm (Die Hard) serisinin son halkası olan yapımın yönetmenliğini John Moore üstlenirken, oyuncu kadrosunda demirbaş isim Bruce Willis'in yanı sıra Jai Courtney, Cole Hauser, Sebastian Koch gibi oyuncular da yer alıyor.Vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; A Good Day to Die Hard – Zor Ölüm:5 Ölmek İçin Güzel Bir Gün izle 2013 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.

Anne – Mama izle 2013


Anne - Mama izle 2013 korku gerilim filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.Victoria ve Lilly anne ve babası ormanın derinliklerinde öldürüldüğünde henüz çok küçük iki kız kardeştir. Vahşi doğada yapayalnız kalırlar ve 5 yıl boyunca nasıl hayatta kaldıklarını kimse çözemez. Kızların amcası Lucas kız arkadaşı Annabel ile kızları sahiplenirler ve mahkeme kararıyla evlerine alırlar. Fakat insanlıktan uzak büyümüş çocukların rehabilitasyon süreci de oldukça zor olacaktır.
Çocukların uyumsuz davranışları ve evden kaçmalarının ardında travma ve stresten başka bir etken olduğunu fark eden Annabel, geceleri kızlara seslenen bir fısıltı olduğunu fark eder. Evdeki tek misafirler küçük çocuklar değildir, dudaklarından dökülen "Mama" nereye gitseler arkalarında olan bir hayalettir.Vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; Anne – Mama izle 2013 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.


Muhteşem ve Kudretli Oz izle 2013 türkçe dublaj HD


Muhteşem ve Kudretli Oz – Oz The Great And Powerful izle 2013 fantastik macera filmini türkçe dublajlı ve tek parça olarak online full hd seyret.Yönetmenliğini Sam Raimi’nin yaptığı, Disney’in fantastik macera filmi “Oz The Great and Powerful” L. Frank Baum’un sevilen karakteri Oz Büyücüsü’nün kökenini yeniden resmediyor…

Güvenilmez bir ahlak anlayışı olan küçük sirk sihirbazı Oscar Diggs (James Franco) tozlu Kansas’tan ışıltılı Oz Diyarı’na gidince, kendisini çok şanslı hisseder çünkü ün ve şöhret kendisini beklemektedir. Ancak bir sure sonra üç cadıyla karşılaşır; Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) ve Glinda (Michelle Williams).

Cadılar Oscar’ın herkesin beklediği o büyük büyücü olduğuna ikna olmamışlardır. Oz Diyarı’nın ve sakinlerinin karşı karşıya olduğu problemlerin içine istemeden de olsa çekilen Oscar çok geç olmadan kim iyi kim kötü bulmak zorundadır. Oscar illüzyon ve maharetle sihir yeteneklerini kullanarak sadece Oz büyücüsü olmakla kalmaz aynı zamanda daha iyi bir adama da dönüşür… Vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; Muhteşem ve Kudretli Oz izle 2013 türkçe dublaj HD online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.

Yolda – On The Road izle 2012




Lincoln izle 2012 tarihi biyografik filmi türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.Film, Amerika Birleşik Devletleri'nin 16. Başkanı olan ve kuzey eyaletlerinde 1861-1865 yılları arasında yaşanan iç savaşa öncülük eden Lincoln'un son dönemlerine ışık tutuyor. İç Savaş'ın hararetli günleri geride kalınca, Abraham Lincoln ile kabinesi arasında fikir ayrılıkları da su yüzüne çıkacaktır. En ciddi görüş ayrılığı ise kölelik konusunda yaşanacaktır.Vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; Lincoln izle 2012 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.

Warm Bodies - Sıcak Kalpler izle 2013 romantik komedi filmini türkçe altyazılı ve tek parça olarak online full hd seyret.İşkence görmüş zombi (Nicholas Hoult) yürüyen ölüleri öldürmekle görevli bir asker olan kızıyla (Teresa Palmer) yaşadığı sıradışı bir ilişkinin ardından derin bir dönüşüme uğrar... Canlı ve ölünün kurduğu zayıf iletişim köprüsü bir yanda, kavganın iki tarafındakiler de dünyanın bir daha asla eskisi gibi olamayacağını kavrar. Warm Bodies Isaac Marion'un romanına dayanan bir öykü... Rob Corddry ve John Malkovich de oyuncular arasında...
Zombiler insanları sever, özellikle de insanların beyinlerini. Ama R (Nicholas Hault) diğer zombilerden farklı. Geride kalanları sağlam bir şekilde korunan bir şehre gönderen bir salgının kurbanları olan hırıldayan, ağzı sulanan diğer zombilerin aksine R içinde canlıdır. Zombiler artık bir havaalanında dolanıyor, insan arayarak kendilerinden bir sonraki aşama olan tehlikeli “Boney”lerin korkusuyla yaşıyorlardır.

Bir gün R ve en iyi arkadaşı M yemek bulmak için şehre doğru gider. Orada R güzel bir kadın olan Julie’yi (Teresa Palmer) görür. Julie’yi once diğer zombilerden sonra da Boney’lerden kurtarmaya karar veren R onu kendi evinde, darmadağın olmuş bir 747 uçağında saklar. Julie korkuyordur. R’nin güvenilir homurdanmaları biraz olsun Julie’yi sakinleştirmiştir. Ama R Julie’yi savunmaya, insan eti yemeyi reddetmeye ve hatta daha düzgün konuşmaya kısacası zombiden çok insan gibi davranmaya başlayınca, Julie R’nin özel biri olduğunu anlar.

Boney’lerle yaşanan birkaç olaydan ve babasının kendisi için arama çalışmaları başlattığını öğrendikten sonra Julie sonsuza kadar saklanamayacağını anlar. Bunun üzerine R’yi arkasında bırakarak evden ayrılır. Julie’yi yeniden görmek için sabırsızlanan R saçlarını tarar, daha dik durmaya çalışır ve şehir muhafızlarını geçene kadar normal bir insan gibi davranır. Eğer insanlara zombilerin değişebileceğini kanıtlarsa, belki Julie ile bir şansı olabilecektir. Ama öfkeli Boney’lerin şehre saldırması ve Julie’nin babasının R ve arkadaşlarını öldürmek istemesi her şeyi değiştirir ve ölülerle canlılar arasında bir savaşa zemin hazırlar.

Diğerlerinden farklı bir aşk ve dönüşüm hikayesi olan WARM BODIES bir kıza deli gibi aşık olan bir gencin öyküsünü anlatıyor. Vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; Warm Bodies – Sıcak Kalpler izle 2013 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.

Snitch – Muhbir izle 2013


Snitch - Muhbir izle (2013) dram gerilim filmini türkçe altyazılı ve tek parça olarak online full hd seyret.Oğlu yanlış bir suçlamayla uyuşturucu satıcılığından 10 yıl hapis cezası alınca, düzenli ve sakin bir aile hayatı süren babasının yapacak tek bir şeyi alır: polisle iş birliği yaparak kılık değiştirecek ve uyuşturucu çetesinin en tepesindeki adama ulaşmaya çalışacaktır. Kendi hayatını da riske attığı için eşiyle kavga etse de oğlunu hapiste çürütmeye hiç niyeti yoktur...

Filmin yönetmenliğini Ric Roman Waugh üstlenirken senaryo da Waugh ile birlikte Justin Haythe'nin imzası var. Aksiyon türündeki filmin oyuncu kadrosunda ise Dwayne Johnson, Susan Sarandon, Jon Bernthal gibi isimler yer alıyor.Vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; Snitch – Muhbir izle 2013 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.



Kayıp Yaşamlar - Generation Um… izle (2012) dram filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.New York’lu üç arkadaşın gözü kara ve uçarı bir biçimde geçirdikleri 24 saati konu alan filmde Keanu Reeves başrollerde Şehrin hiç düşmeyen temposunun büyüsüne kapılan John (Keanu Reeves) ve iki güzel kızarkadaşı Mia (Adelaide Clemens) ve Violet (Bojana Novakovic), kendilerini alkol, uyuşturucu ve tek gecelik ilişkiler dünyasınnın derin bataklığında bulurlar Aynı zamanda arkadaşlık adına da bir sınav niteliğinde olan bu gecede, geçmişlerindeki karanlık sırlar bir bir aydınlanacaktır.Vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; Kayıp Yaşamlar – Generation Um… izle 2012 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.



Bekarlığa Veda - A Few Best Men izle (2011) komedi filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.İngiltere'de yaşayan David tatilini geçirmek üzere gittiği Pasifik Adasındaki Tuvalu'da Avustralyalı Mia ile tanışır ve evlenmeye karar verirler. Düğün 3 ay sonra Avustralya da olacaktır. David'in ailesinden hiç kimse hayatta değildir ve bu sebeple yıllardır kardeşi gibi gördüğü 3 erkek arkadaşıyla beraber yaşamaktadır. 4 kafadar düğün için İngiltere'den Avustralya'ya gelirler ve olaylar tam da bu anda başlar.Vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; Bekarlığa Veda – A Few Best Men izle türkçe dublaj 2011 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.



Bekarlığa Veda - A Few Best Men izle (2011) komedi filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.İngiltere'de yaşayan David tatilini geçirmek üzere gittiği Pasifik Adasındaki Tuvalu'da Avustralyalı Mia ile tanışır ve evlenmeye karar verirler. Düğün 3 ay sonra Avustralya da olacaktır. David'in ailesinden hiç kimse hayatta değildir ve bu sebeple yıllardır kardeşi gibi gördüğü 3 erkek arkadaşıyla beraber yaşamaktadır. 4 kafadar düğün için İngiltere'den Avustralya'ya gelirler ve olaylar tam da bu anda başlar.Vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; Bekarlığa Veda – A Few Best Men izle türkçe dublaj 2011 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.

Tabut – Coffin izle türkçe dublaj 2011



Ölümden Kaçış Yok – Escapee izle türkçe dublaj 2011


Ölümden Kaçış Yok - Escapee izle (2011) korku gerilim filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.Bir akıl hastanesine yaptıkları gözlem gezisi esnasında, psikoloji bölümü öğrencisi Abby, tehlikeli bir hasta olan Harmon ile talihsiz bir karşılaşma yaşar. Akşam arkadaşlarıyla ders çalışmak için eve döndüğünde, Harmon’ın içindeki karanlığı uyandırdığından habersizdir.

O gece Harmon, arkasından birçok ölü bırakarak hastaneden kaçmayı başarır. Civar komşularından biri olan polis Carter, Abby ve arkadaşlarını kapılarını ve pencerelerini kilitli tutmaları konusunda uyarır. Harmon’ın Abby’e olan takıntısının karşısında, Carter’ın onu koruma çabaları yetersiz kalacaktır.Vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; Ölümden Kaçış Yok – Escapee izle türkçe dublaj 2011 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.